Bayern Münih'in kanat oyuncusu Franck Ribery, bu sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olayı Bundesliga şampiyonu olmaya tercih edeceğini söyledi.

2012-13 sezonunda Heynckess yönetiminde üçleme yapan Bayern Münih'in yıldızı olan Ribery, sonraki üç sezon da Pep Guardiola yönetiminde lig şampiyonlukları yaşamış ve Avrupa'da kupa kaldıramamıştı.

Goal'e konuşan Ribery, "Her kupayı kazanmak istiyoruz. Bundesliga ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu arasında bir seçim yapmak zorunda kalsam; tercihim Şampiyonlar Ligi olur. Çünkü Bundesliga şampiyonu olmak çok harika bir şey olsa da Şampiyonlar Ligi bana biraz daha özel geliyor." dedi.

Üst üste üç sezon Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden Bayern Münih, bu sezon grup aşamasında geçtiğimiz sezon kendilerini eleyen Atletico Madrid ile karşılaşacak.

Grubu değerlendiren Ribery, "Atletico Madrid maçları rövanş anlamı taşımayacak. Geçtiğimiz sezon da iyi işler yapmıştık. Ama şanssız bir şekilde elendik. Bu sezon zorlu bir gruptayız. Ama biz her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız." şeklinde konuştu.