Daily Mail’in haberine göre Arsenal’ın Fransız savunma oyuncusu Mathieu Debuchy, Ocak ayı transfer döneminde Roma’ya transfer olabilir.

Bu sezon Arsenal’daki yerini 19 yaşındaki Hector Bellerin’e kaptıran Debuchy, 2016 Avrupa Şampiyonası’nda Fransa Milli Takımı’nda yer alabilmek için düzenli forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istiyor. Arsene Wenger’den de gitmek için onay alan Debuchy’nin ocak ayında başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Rudi Garcia Sağ Bek İstiyor


Roma teknik direktörü Rudi Garcia, bu sezon takımda yaşanan sağ bek problemi nedeniyle bu bölgeye transfer istiyor. Bu mevkide yaşı ilerleyen Maicon ve gerçek yeri sağ açık olan Alessandro Florenzi’den istenilen verimi alamayan Fransız teknik adam, vatandaşı Debuchy’yi takımında görmek istiyor.

Lyon Devrede!

Londra ekibine 2014 yılında Newcastle United’tan 14 milyon euro’ya transfer edilen Debuchy ile ilgilenen bir diğer kulüp de Fransız kulübü Lyon. Ancak Lyon’un bu sezon ligde iyi bir konumda olmaması nedeniyle Fransa Milli takımı Teknik direktörü Didier Deschamps’ın gözüne girmek isteyen 30 yaşındaki futbolcunun ilk tercihinin Roma olması bekleniyor.

(Sporcope)