İtalya Serie A'da mücadele eden ve Milli yıldızı Cengiz Ünder'in formasını terlettiği Roma, İtalyan kanat oyuncusu Stephan El Shaarawy'nin 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin Ligi ekiplerinden Shangai Shenhua'ya transfer olduğunu duyurdu. İtalyan devi Shaarawy'den boşalan yeri yine bir Türk yıldızla doldurmayı hedefliyor. Oyuncu ise Trabzonspor'dan...

ROMA, ABDÜLKADİR'İ İSTİYOR!

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden TuttoMercato'da yer alan habere göre Roma, İtalyan yıldız El Shaarawy'nin alternatifi olarak ise Trabzonspor'da forma giyen 20 yaşındaki genç yıldız Abdülkadir Ömür'ü belirledi. Trabzonspor ile 2022 yılına kadar kontratı bulunan ve birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu genç yıldız için Roma'nın teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

TRABZONSPOR KAPIYI 20 MİLYON EURO'DAN AÇTI

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un ise genç yıldızı için İtalyan devinden en az 20 milyon euro bonservis bedeli isteyeceği öne sürüldü. Geçtiğimiz sezon bordo mavili kulüple 32 maçta 5 gol atıp, 10 asist yapan Abdülkadir Ömür, Roma'ya gitmesi durumunda milli futbolcumuz Cengiz Ünder ile birlikte aynı takımda forma giyecek.

Kaynak - Asist Analiz