Jean Micahel Seri'nin menajeri Franklin Mala'dan çok çarpıcı bir açıklama geldi.

Yaz döneminde Neymar'ı PSG'ye 222 milyon euro'ya satan ancak iyi bir transfer yapmayı başaramayan ve Verratti, Coutinho, Dembele gibi isimleri kadrosuna katamayan Barcelona, ibreyi Nice'in yıldız orta saha oyuncusu Seri'ye çevirmişti.

Fakat görünen o ki bunu duyan PSG, transferi baltalamak için harekete geçti.

Katalan radyosu RAC1'e konuşan Mala, "Barcelona ve Nice görüşüyorlardı ve anlaşmaları mümkündü. Salı günü teknik detaylar için Fransa'ya gittiler. Üç gün önce PSG devreye girdi ve oyuncuyu alabilmek için Nice üzerinde baskı kurmaya başladı. Sırf Barcelona'yı s..mek için!" sözlerini kullandı.

Neymar'ı 222 milyon euro'luk sözleşme fesih bedelini ödeyerek Barcelona'dan koparan PSG ile La Liga ekibi arasındaki ilişkiler gerilmiş durumda. Barcelona, Neymar'ı sözleşmeye uygun hareket etmediği gerekçesiyle mahkemeye verirken, PSG bu durumu sert sözlerle eleştirdi. Neymar da karşı bir dava ile bu işin kısa zamanda sona ermeyeceğini gösterdi.

İki takım 2016-17 sezonu Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaşmış, Barcelona ilk maçı 4-0 kaybetmesine rağmen rövanşı 6-1 kazanarak PSG'yi turnuvadan elemişti.