İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter, önümüzdeki sezon için kadrosunu güçlendirme planlarına şimdiden başladı. Yıllardır eski gücünü kaybeden İtalyan devi Inter, yeniden toparlanmak için kesenini ağzını fazlasıyla açacak gibi.

Dış basında yer alan habere göre Inter, eski gücüne yeniden kavuşmak için önümüzdeki yaz transfer döneminde dünya yıldızlarını kadrosuna katmayı planlıyor. İlk olarak İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın dünya süper starı Lionel Messi için Katalan kulübüne bir teklifde bulunacak. Katanaln kulübünün teklifi kabul etmemesi halinde, 'B Planı' hazırda bekliyor.

Katalan kulübüyle sözleşmesini halen uzatmayan Arjantinli süper star için, Inter'in Çinli yöneticileri Messi'yi kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak

Arjantinli dünya yıldızını kadrosunda görmek isteyen Serie A Ligi devi Inter, bu transferden olumsuz sonuç halinde, gözünü bir diğer İspanyol ekibi Atletico Madrid'in Fransız forveti Antoine Greizmann için şansını deneyecek. 

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Antoine Greizmann için uzun süredir nabız yokluyor. İtalya Serie A Ligi ekibi Inter'in ise, Atletico Madrid'e bu transfer için 110  milyon euro gibi bir bonserbis bedeli teklif etmesi bekleniyor.