Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan ve Ocak ayında ayrılması beklenen Shinji Kagawa'dan önemli bir açıklama geldi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Shinji Kagawa, Ocak ayında doğru transferi yapmak istediğini dile getirdi.

Japon basınına konuşan Kagawa, Dortmund'da yaşadıklarını anlatırken ''Dortmund'da şans bulamıyorum. Bazı günlerde antrenmanlara bile alınmadım. Bence büyük hakaret ama birkaç ayı bu acı ile geçirdim. Hala gelişebileceğimi düşünüyorum ve sadece futbol oynamak istiyorum. Bu nedenle doğru transferi yapmaya odaklandım'' dedi.

''KATKIDA BULUNACAĞIM BİR TAKIM İSTİYORUM''

İspanya'ya öncelik verdiğini söylese de Kagawa, diğer alternatiflere de açık olduğunu ''İspanya'yı isterim ama isteyen bir kulüp olmazsa, tabii ki bir transfer de olmaz. Ama ben açık fikirliyim. Henüz bir şeye karar vermedim. Katkıda bulunacağım bir takım bulmam benim için en iyi seçim olacak. Kendimi gösterebileceğim, rekabet edebileceğim bir takımda oynamak istiyorum'' sözleriyle dile getirdi.

29 yaşındaki Japon oyuncunun Dortmund ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olduğu için, devre arasında kiralanma ihtimali de bulunuyor.


Kaynak:Sporx