Türkiye'nin kalbinde özel bir yerinin olduğunu söyleyen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü, buna karşın Türkiye'den bir teklif almadığını açıkladı.

 West Bromwich Albion ile Premier League'e yükselme savaşı veren Slaven Bilic, beIN Sports' a açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik direktör, koronavirüs salgını ve Türkiye'deki günleri hakkında açıklamalarda bulundu ayrıca Süper Lig'den teklif alıp almadığıyla ilgili soruya da cevap verdi.

Bilic koronavirüsle hakkında, "Tanrı hepinize kolaylık versin. Bütün dünya aynı durumda, hangi pozisyonda olduğunuzun bir önemi yok. Hepimiz aynı durumdayız, disipline girmeliyiz. Ben ve ailem farklı yerlerdeyiz. Oğlum Londra'da, bazı aile bireyleri Birmingham'da. Disipline bir şekilde yaşıyoruz. Sadece alışveriş yapmak için dışarı çıkıyoruz" dedi.

İngiltere'nin koronavirüsle mücadelede geç kalıp kalmadığı ile ilgili soru üzerine Bilic, "Farklı bir yaklaşım denedi İngiltere, virüsle mücadele için farklı bir strateji denediler. Başlarda ciddi olduğunu söylediler ama normal bir şekilde hayatımza devam edebileceğimizi söylediler, özellikle de gençlere. Böyle savaşmayı denediler ama olmadı. Sosyal aktivitelere izniniz yok. Dükkanların, restoranların, kahve dükkanlarının çoğu kapalı" dedi.

KAYNAK:GOAL