Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca, Çin'den Suudi Arabistan'a transfer olabilir.

Goal'da yer alan habere göre; son olarak Porto'dan Moussa Marega'yı bedelsiz olarak kadrosuna katan Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Talisca'yı da renklerine bağlamak için girişimlere başladı. 

Sözleşmesi bitecek Sebastian Giovinco'nun yerini Anderson Talisca ile doldurmayı planlayan Suudi Arabistan ekibi oyuncuyla ve menajeriyle görüşme gerçekleştirdi. Suudi kulübü Talisca'ya 2 yıllık sözleşme önerdi.

Öte yandan Anderson Talisca için Guangzhou Evergrande'nin 6 milyon euro bonservis istediği haberin detaylarında yer alırken, Al Hilal'in mevcut teklifi ise 5 milyon euro civarında olduğu ifade ediliyor.

Çin Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolculara 3 milyon euro maaş sınırı getirmesinin ardından yıldız isimler daha iyi kontratlar aramaya başlarken Talisca kariyerini Suudi Arabistan'da sürdürebilir.Suudi Arabistan'ın futbol devi Al Hilal kadrosunda önemli futbolcuları barındırıyor. Bafetimbi Gomis, Sebastian Giovinco, Luciano Vietto, Andre Carillo ve Gustavo Cuellar'ın yanı sıra Moussa Marega da yeni sezonda takıma katılacak.

Kaynak: NTV Spor