Galatasaray’da tahtı sallanan Wesley Sneijder’e talipler gelmeye başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Sneijder’i yeni sezonda aldığı parada indirime gitmemesi halinde satabileceğini duyurmuştu. İngiltere’de sezona Ronald Koeman’la başlayacak Everton’da, Hollandalı teknik adamın vatandaşı olan Wesley Sneijder için ısrarcı olduğu belirtildi. 

HOLLANDALILAR BULUŞUYOR

Geçen sezonu İngiltere’de kötü bir yerde bitiren Everton’ın Wesley Sneijder’in sözleşmesindeki “7.5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesinden yararlanarak bu fiyatı ödeyeceği öğrenildi. Hollanda basınında, UEFA’dan financal fair play cezası alan Galatasaray’ın, takımda yüksek maaşlı futbolcuları göndermeye sıcak baktığı ve olası bir Everton’dan gelecek cazip teklifi kabul edeceği belirtildi.

ALBERS İLE GÖRÜŞTÜLER

Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers ile Galatasaray yönetimi arasındaki zirve dün gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar, Sneijder’in açıklamalarından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Albers, oyuncusunun kimseye röportaj vermediğini söyledi. Yöneticiler, Sneijder’den yalanlama beklediklerini ifade ettiler.