İlk periyota hızlı başlayan Real Madrid, bençe 28-19'la gitti. İkinci periyotta ise Anadolu Efes, farkı kapatmak için vites arttırdı ve iki takım soyunma odasına 36-45'lik sonuçla gitti.

Üçüncü periyotta Anadolu Efes üstün olan taraftı ve periyotu 56-62'lik skorla kapattı. Farkı eriten ve 4. periyota umutlanarak giren ev sahibi, Real Madrid'e son periyotta karşı koyamadı ve maçtan 88-74'lük mağlubiyetle ayrıldı. 

Mücadelenin en skorer ismi attığı 27 sayıyla Real Madridli Luka Doncic olurken, Anadolu Efesli Errick McCollum ise 26 sayı kaydetti. 


PEMBE TOP İLE HAVA ATIŞI

Mücadelede örnek bir davranış sergilendi. Her yıl farklı ünlü bir ismin desteklediği "Pembe top sahada" projesi kapsamında  -  mücadelesinin hava atışı sembolik olarak pembe top ile yapıldı. Meme kanserinde e dikkat çekmek amacıyla yapılan hava atışını bu yıl da oyuncu Elçin Sangu yaptı.

SİNAN ERDEM'İN AİLESİ TRİBÜNDE

Anadolu Efes Spor Kulübü, Real Madrid mücadelesinde bir vefa davranışında bulundu. Lacivert-beyazlılar, bu yıl maçlarını oynadığı Sinan Erdem Spor Salonu'na ismini veren eski sporcu Sinan Erdem'in çocuklarını Real Madrid mücadelesinde ağırladı. Sinan Erdem'in çocukları Zeynep ve Ziya Erdem ve torunları mücadeleyi tribünden izledi.

1. periyot: 19-28 (Real Madrid lehine)
Devre: 36-45 (Real Madrid lehine)
3.periyot: 56-62(Real Madrid lehine)
Anadolu Efes: 74 - Real Madrid: 88 | MAÇ SONUCU