15 Ağustos ile 25 Eylül 2017 tarihleri arasında, Smart Casual Event’in üstlendiği “Gloria-Smart Casual Event Cup 2017” organizasyonu onbir takımın katılımıyla Gloria Sports Arena’da gerçekleşecek. Anadolu Efes, Banvit, BC Zalgiris Kaunas, Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka, Nesine.com Eskişehir Basket, Lokomotiv Kuban, Muratbey Uşak, Nizhny Novgorod, Tofaş ve Zenit St Petersburg takımları hazırlık maçları ve turnuvalarda karşılaşacak.

Sezona en iyi şekilde hazırlanmak için mücadele edecek olan takımlar Gloria Sports Arena’da konaklayacak olup, Türkiye’nin en geniş ve modern imkanlarıyla donatılmış sporcu sağlığı merkezinde fiziksel gelişimlerini yükselterek, 14-17 Eylül 2017 ve 21-24 Eylül 2017 tarihlerinde arka arkaya düzenlenen turnuvalarda kendilerini gösterecekler.

Gloria Sport Arena Hakkında:

Gloria Sports Arena; açık hava, kapalı alan ve su sporları imkânları sunan modern bir spor kompleksidir. 50’den fazla spor branşı için antrenman kamplarına ev sahipliği yapmak üzere Antalya, Belek’de 105 bin metrekare (10.5 hektar) alan üzerinde kurulmuştur. Tesisler spor teknolojisindeki en modern gelişmeler gözetilerek inşa edilmiş ve donatılmıştır. Gloria Sports Arena, Antalya Uluslararası Havalimanı’na 30 km mesafededir.