A Milli Takımımızın genç oyuncularından Cedi Osman, Almanya’da düzenlenecek Super Cup öncesi bir değerlendirmede bulundu.

İlk olarak Huawei Kupası'nı değerlendiren Cedi Osman, Litvanya, Hırvatistan ve Makedonya ile oynadıkları karşılaşmayla ilgili olarak, “Bizim için çok ciddi bir sınav oldu. Huawei Kupası'nda karşılaştığımız Litvanya, Makedonya ve Hırvatistan gerçekten de çok iyi takımlar. Ev sahibi Litvanya karşısında istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakibimize çok fazla sayı şansı verdik. Bu durum bizi etkiledi ve hücumdaki ritmimizi bulamayınca oyuna da giremedik. Ama Makedonya karşılaşmasını iyi oynayarak maçı farklı kazandık. Savunmada ve hücumda çok iyi bir performans yakaladık. Çok da doğru atışlar kullandık. Çok iyi savunma yaparak galibiyete ulaştık” dedi.

Super Cup’ta kendilerini çok iyi takımların beklediğinin altını çizen Cedi Osman, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Berlin’de taraftarlarımızın önünde bir turnuva oynayacak olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Açıkçası tüm takım olarak oradaki atmosferi çok merak ediyoruz. Grubumuzda yer alan Almanya ile oynayacağımız bu karşılaşma bizim için çok önemli. Ayrıca Polonya ve Letonya da birbirinden önemli ekipler.”
(Tbf)