Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Ekpe Udoh, Fenerbahçe Dergisi'nin Mayıs sayısına özel açıklamalarda bulundu.

- Atatürk fotoğraflarını görünce kim olduğunu merak ettim! -

Mustafa Kemal Atatürk hakkında birçok araştırma yaptığını belirten Udoh, "Atatürk'e olan ilgim aslında İstanbul'a ilk geldiğimde başladı. Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda Atatürk fotoğrafını görünce kim olduğunu merak ettim ve öğrendim. Daha sonra nereye gidersek gidelim bütün salonlarda Atatürk'ün fotoğraflarını gördüm. Ne kadar çok sevildiğini fark ettim. Onun hayatıyla ilgili kitap okudum. Türkiye Kupası için Ankara'ya gittiğimizde Anıtkabir'i ziyaret etme şansım oldu. Bu inanılmaz sevgiye sahip olan kişiyi merak ettim ve tanımak istedim." dedi.

- Obradovic oyun içindeki agresifliğimi arttırdı! -

Željko Obradovic hakkında da konuşan Ekpe Udoh, "Obradovic'in bana olan güveni bana güç verdi ve oyun içindeki agresifliğimi arttırdı. Tabi inişler, çıkışlar, sakatlıklar oldu ama ne olursa olsun tekrar bu kadar yüksek seviyede oynamak güzel. Obradovic, top sahadan çıktığı an da tamamen değişiyor ve bize destek veriyor." şeklinde konuştu.