Eurocup’ta son 16′ya kalan Galatasaray Odeabank’ta coach Ergin Ataman, Sassari mücadelesini yorumladı.

Asıl Oyunumuzu Oynayamadık

"Zaragoza’nın kazanmasıyla final maçı oldu. İlk devre hücumda stresliydik. Efes maçında oynadığımız gibi oynayamadık ama ikinci yarı savunmada agresiftik. İkili sıkıştırmalarda kolay dış atış şansı vermedik. Hücumda Sinan’ın devreye girmesi ve pota altında Davis’i kullanarak maçı koparttık. Tüm iç saha maçalarında olduğu gibi yine farklı kazandık."

Karşıyaka İle Eşleşmek Şanssızlık

"İlk 16′da Karşıyaka ile eşleşmek şanssızlık çünkü iki takım da finale gidebilir. Karşıyaka geçiridiği şanssız dönem nedeniyle ikinci oldu. Karşıyaka ile eşleşmek çok istediğimiz bir şey değildi. Liderler arasında en zor takımla eşleştik turu geçecek takım finale kadar gidecektir."

Dorsey Gitmeyecek

"Dorsey bir tülü randıman veremiyor mutlaka kafası karışıyordur. Ama bizim tavrımız açık Dorsey bizim pivotumuz bir yere gitmeyecek. Çok faydalı olduğu maçlar da oldu, biz istediğimiz performansı gösterene bekleyeceğiz. Eğer gösterirse oynayanacak yoksa bençte bekleyecek ya da genç takımla çalışacak ama biz onun performansını arttırmasını bekleyeceğiz." açıklamalarında bulundu.