Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden Türk takımlarına başarılar dileyen Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, “Sadece bankacılıkta değil hayatın her alanında katma değer yaratmaya büyük önem veren bir banka olarak Türkiye’de 3 sezondur 3 büyüklerin basketbol takımlarına sponsorluk desteği veriyoruz. Bu takımlardan biri olan Fenerbahçe erkek basketbol takımı, geçtiğimiz yıl THY Euroleague’de üstün bir mücadele sergilemiş ve final oynamıştı. Adımızı verdiğimiz Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı da geçtiğimiz yıl Eurocup’ta şampiyon olmuştu” dedi ve ekledi:

“Takımlarımızın, ülkece göğsümüzü kabartan bu başarılarının devamının geleceğine kuşkumuz yok. Dinamik ruhumuzla örtüştüğünü düşündüğümüz Türk basketbolunu hem yurtiçinde hem de yurtdışında desteklemeye devam edeceğiz.”

Odeabank’ın Turkish Airlines Euroleague’e sponsor olmasından memnuniyet duyduklarını belirtenTHY Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu ise Türk basketbol takımlarının THY Euroleague’de başarıyla mücadele ettiklerini ve THY Euroleague’e Türk basketbolseverlerin ilgisinin yüksek olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz yıl THY Euroleague’de, Odeabank’ın sponsorluğu bulunan Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı final oynama başarısı göstermişti. Türkiye’nin bu yıl 4 takımla birden mücadele edeceği dev turnuvada Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş baketbol takımları yer alacak. Ekim ayından başlayıp 2017 yılı Mayıs ayında oynanacak Final Four ile sona erecek THY Euroleague, Avrupa’nın en iyi basketbol takımlarının 500’ün üzerinde mücadelesine sahne olacak.