Fenerbahçe resmi sitesindeki haber şu şekildedir;

Turkish Airlines Euroleague organizasyonuna katılan 24 takımın Genel Menajerleri arasında yapılan anketin ilk bölümüne ait sonuçlar açıklandı. Bu bölümde Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, birçok farklı alanda aldığı oylarla dikkatleri çekti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, oylamaya katılan tüm yöneticilerin oyunu alarak “Final Four’da Yer Alması Beklenen Takım” kategorisinde %100 oy oranıyla ilk sırada yer aldı. Fenerbahçe’yi bu alanda %95,6 oy alan CSKA Moskova, %73,9 oya sahip Olimpiakos izledi. Bu bölümde Barcelona %56,5, Real Madrid ise %52,1 oy oranına sahip oldu.

Fenerbahçe Baş Antrenörü Zeljko Obradovic “En İyi Antrenör” bölümünde, oyların %41,7’sini alarak ilk sırada yer aldı. Obradovic’i %12,5 oy oranlarıyla Lokomotiv Kuban koçu Bartzokas ve Unicaja Malaga koçu Joan Plaza izledi.

Ankette Fenerbahçe Ülker Sports Arena da “En İyi Salon” kategorisinde ilk sıralarda yer aldı. Fenerbahçe, verilen oyların %33,3’ünü alarak, %50 oy alan Zalgiris Kaunas’ın ardından en iyi salona sahip ikinci takım unvanını kazandı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı aynı zamanda “Eşleşmesi En Zor Takım” ve “İzlemesi En Keyifli Takım” kategorilerinde de ilk üçte yer aldı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü