Fenerbahçe Basketbol takımının  Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic' in NBA ekiplerinden Sacramento Kings' in üç senelik sözleşme teklifini kabul ettiği iddiası ortaya atıldı.
Fenerbahçe' ye transfer olduğu zamandan bu zamana kadar sarı lacivertli ekip ile tarihe geçen başarılara imza atan Bogdan Bogdanovic için artık yeni bir macera başlıyor.
 
BOGDAN BOGDDANOVİC ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ABD'YE GİDİP İMZA ATACAK
 
Sırbistan medyasından Kurir' in yapmış olduğu habere göre; Sacramento Kings Genel Menajeri Vlade Divac, yoğun uğraşları sonucunda 25 yaşındaki yıldızı NBA' de oynamak adına ikna etti. Kings' in Bogdanovic ile 30 milyon dolar değerindeki üç senelik mukavele için anlaşmaya vardığı ve oyuncunun önümüzdeki hafta ABD' ye gideceği ifade edildi.

3 sezon geçirdiği Fenerbahçe' de 3 Euroleague Final Four' u oynayıp bir şampiyonluk gören Sırp yıldız Bogdan Bogdanovic, geride bıraktığımız sezonda Euroleague' in en değerli ilk beşine seçildi şerefine nail oldu.

2016-2017 sezonunda Euroleague' de 14.6 sayı, 3.6 asist ve 3.8 ribaund ortalaması yakalayan skorer guard, 2014 ve 2015 senelerinde ''Ligin Yükselen Yıldızı'' ödülünün sahibi olmuştu.

Bogdan Bogdanovic'in Sacremanto King twitter hesabını ve Sacremanto oyuncularını da twitterdan takip ettiği de gözlendi