Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray Odeabank ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) arasındaki play-off final serisinin ilk maçı yarın oynanacak.

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak kritik karşılaşma öncesi Kayseri ekibinde ani bir gelişme yaşandı.

Yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyerek büyük sürpriz yapan AGÜ'nün bu başarısında büyük pay sahibi olan ABD'li Tanisha Wright ani bir kararla ülkesine gitti. Basketfaul'un haberine göre 31 yaşındaki yıldız oyuncunun Amerika'ya dönüşünün sebebi kızkardeşinin düğünü.

GELECEK SEZON İÇİN DE ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI
AGÜ yetkilileri Galatasaray Odeabank ile oynanacak final serisinin ilk iki karşılaşmasında oynama olasılığı olmayan Wright'ın daha sonraki maçlara gelip gelmeyeceğinin belirsiz olduğunu söylediler. Tanisha Wright ile AGÜ gelecek sezon için de prensipte anlaşmış, sözleşme imzaya kalmıştı.
Hürriyet'in haberine göre; 27 yaşında ve 1.80 metre boyundaki Tanisha Wright, bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 27.55 dakika, 11 sayı, 2.2 ribaund, 4.2 asist ve 1.6 top çalma ortalamalarıyla oynadı.