Sarı-lacivertli kulübün aylık gazetesine açıklamalarda bulunan tecrübeli oyun kurucusu, taraftarın desteğiyle başarıya ulaşacaklarını aktararak, "Hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. Hedefimiz, hem Avrupa Ligi'nde hem de Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak. Dolayısıyla bu desteklerini hiçbir zaman esirgemesinler bizden. Bütün çalışmamız da onların bu desteklerini boşa çıkartmamak için" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdiğini hatırlatan ABD'li oyuncular "Sürekli kendime gelmek için çaba sarf ettim, sonunda da döndüm ve buradayım. Kızılyıldız maçıyla sahaya çıkmak çok önemliydi. Taraftarların sıcak karşılaması da kendimi çok iyi hissettirdi. Sahada gidip gelmek, koşabilmek bile çok önemliyken, bu karşılamayı alabilmek, hak ettiğimi görmek beni gerçekten çok mutlu etti" diye konuştu.

"Spor Toto Basketbol Ligi, Avrupa'daki en iyisi"

ABD'li basketbolcu, Spor Toto Basketbol Ligi'nin değerinden ve ligdeki rekabetten söz eden Hickman, şunları kaydetti:

"Benim için Avrupa'daki en iyi lig, Spor Toto Basketbol Ligi. Çünkü en iyi yabancılar burada. Bu yüzden de kayıpların daha fazla olması, favori takımların maç kaybetmesi normal. Çünkü her takımın artık yabancı statüsünden dolayı fazla yabancı oyuncusu var. O yüzden herkes birbirini yenebiliyor."

AA