Ergin Ataman, "Tüm dünya gibi bizler de sıkıntılı günler geçiriyoruz. Ama sonuçta dünya geneline yayılmıi bir dalgın olduğunun bilinci içindeyiz. Bilim adamlarının tavsiyeleriyle günleri geçirmeye çalışıyoruz. Adrenaline alışmış bizim gibi insanlar için kolay değil evlerde oturmak. Evde normal bir şekilde günümüzü geçiriyoruz. Evde biraz eski maçları seyrederek, analizler yaparak, gelecek sezonu planlayarak geçirmeye çalışıyoruz." dedi. 

"Evde kalmak herkes için kolay değil. İleriye dönük planlar yaparak günlerimizi geçirmeliyiz. Geleceğe bakıp geleceği planlamalıyız." 

Sezonun akıbeti hakkında da düşüncelerini söyleyen Ergin  Ataman, "İki farklı açıdan bakmak gerekiyor. Evet, Avrupa Ligi'nde çok iyi gidiyorduk ve 28. hafta tamamlandığında liderdik. Avrupa Ligi'nde ilk kez sezonun bitimine bu kadar zaman varken play-off'a gitmeyi başardık. Tabii ki bizim için kayıp oldu ancak yönetim maçları hemen durdurdu. Biz koçlar olarak sürekli temas halindeyiz. Beliren bazı senaryolar var. Hastalık sıfırlanırsa, yaz aylarında da olsa, önümüzdeki sezonun başı da olsa oynatma yöneliminde yönetim. Ben de buna katılıyorum. Bu kadar emek verilmişken bir anda yok sayılması mümkün değil, planlamalar yapılıyor. Belki Temmuz'da, belki Ağustos'ta ama bu sezonun tamamlanması düşünülüyor. Belki biz şampiyon da ilan edilebiliriz ancak önemli olan final-four heyecanını yaşayıp orada kazanmak." şeklinde konuştu.

KAYNAK: TRT SPOR