THY Euroleague’ten elenmesinin ardından yoluna ULEB Avrupa Kupası son 32 turunda devam eden Pınar Karşıyaka, K Grubu ikinci maçında Reggio Emilia ile İtalya'da karşılaştı.

İzmir temsilcisi, son haftalarında formda ismi Bracey Wright önderliğinde maça iyi başlayan taraf oldu. Kenny Gabriel’ın da devreye girmesiyle birlikte tabelada üstünlüğü yakalayan Kaf-Kaf, birinci çeyreği 25-18 önde tamamladı. İkinci periyotta ise işler tersine döndü. Vladimir Golubovic ve Andrea de Nicolao ikilisinin gayretiyle kontrolü ele geçiren Reggio Emilia, rüzgarı arkasına aldı ve ilk yarıyı 46-42 lehine sonuçlandırdı.

Aradori durmak bilmedi

Ev sahibi ekip, ikinci devrede de kaldığı yerden devam etti. Pietro Aradori’nin sorumluluk aldığı bölümde 12-2’lik bir seri yakalayarak farkı çift hanelere çıkaran İtalyan temsilcisi 30 sayı sığdırdığı 10 dakikanın ardından son çeyreğe 76-63 önde girdi. Elde ettiği skor üstünlüğünü son ana kadar koruyan Reggio Emilia sahadan 88-81’lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

İlk galibiyetini alan Reggio Emilia’da Pietro Aradori 22 sayı, 7 ribauntla takımının en öne çıkan ismi oldu. Temsilcimiz Pınar Karşıyaka’da ise Kenny Gabriel 18 sayı, 4 ribaunt, Bracey Wright 17 sayı, 5 ribaunt, 3 asist, Kenan Sipahi 10 sayı, 5 asist, Kerem Gönlüm 11 sayı, 4 ribaunt ile maçı tamamladı.