A Milli Erkek Basketbol Takımı Medya ile Buluşuyor


Filipinler'in başkenti Manila'da 5-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Rio Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele edecek Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, turnuvaya kısa bir süre kala basın mensuplarıyla bir araya gelecek

Filipinler'in başkenti Manila'da 5-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Rio Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele edecek Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, turnuvaya kısa bir süre kala basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

İkili temas maçında bugün saat 18.00'da deplasmanda Yunanistan ile karşılaşacak Milliler, son hazırlık maçını ise 26 Haziran Pazar günü İstanbul'da yine Yunanistan ile oynayacak.

Ay yıldızlılar bu mücadeleden 1 gün önce, 25 Haziran Cumartesi günü ise 'Medya Günü'nde basın mensuplarıyla buluşacak. Organizasyon, cumartesi günü saat 11.00'deki son 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek antrenmandan sonra yapılacak.

A Milli Basketbol Takımı teknik, idari ve sporcu kadrosu gazetecilerin sorularını yanıtlarken, ay yıldızlı formalarıyla objektiflerin karşısına geçecek.

Kaynak: Haberler