Kostas Sloukas ve Luigi Datome ile sözleşme yenileyen ve 2 oyuncusunu NBA'ye kaptıran Fenerbahçe Beko'da transferde düğmeye bastı.

Şansını bir kez daha NBA'de denemek isteyen ancak sözleşme haklarını elinde bulunduran son şampiyon Toronto Raptors'tan umduğu kontrat teklifini alamayan Fransız guard Nando De Colo, Fenerbahçe Beko ile görüşmeye başladı.

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de CSKA Moskova ile son senesinde şampiyonluk yaşayan Fransız oyuncu Nando De Colo, adım adım Fenerbahçe Beko'ya yaklaşıyor. Sarı lacivertliler geçtiğimiz günlerde resmi teklifini ilettiği Fransız oyuncu ile anlaşma zeminine varmaya çok yakın. Rus devi CSKA Moskova'da yıllık 3M$ bir maaş alan Nando de Colo, Fenerbahçe Beko'dan da aynı sözleşme şartlarını istiyor. Basında yansınyan son haberlerde ile De Colo-Fenerbahçe flörtünün mutlu sona ulaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Guduric ve Melli'nin NBA'e gitmesi sebebiyle yaklaşık 4 milyon dolarlık bir maaş boşluğu yaratan Fenerbahçe Beko, Nando De Colo'nun talep ettiği parayı karşılayabilecek durumda.

Nando De Colo, sadece Fenerbahçe Beko'nun değil bir diğer Avrupa devi Real Madrid'in de transfer listesinde yer alıyor.