Anadolu Efes, yedinci hafta mücadelesinde oldukça kritik bir maça çıkacak. Lacivert-Beyazlılar, kendisi ile aynı puanda olan Yunan devi Panathinaikos ile Atina’da karı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak mücadele, NTV Spor ekranlarından izleyici ile buluşacak.

En Güçlü Silahları Üçlükleri

Grupta üç galibiyet, üç mağlubiyetle üçüncü sırada bulunan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Top 16’nın en formda ekibi Fenerbahçe’yi sahasında konuk etmiş, fakat rakibine mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Üç sayı çizgisinin gerisinden tutturduğu %42.9’luk isabet oranı ile bu istatistik departmanında tüm Euroleague’in en iyi takımı konumunda olan Lacivert-Beyazlılar’da sakatlığı olan herhangi bir oyuncu bulunmuyor.

Yeni Gözdeleri Elliot Williams

Ligde ve Avrupa’da aldığı mağlubiyetler sebebi ile zor günler geçiren, fakat Darüşşafaka Doğuş ve Cedevita Zagreb zaferleri ile bir nebze de olsa nefes olan Panathinaikos, son iki haftada yakaladığı çıkışı devam ettirmek istiyor. Sezon başından bu yana kısa ve uzun oyuncu arayışlarını sürdüren Yunan devi, son olarak gerçekleştirdiği Elliot Williams transferi ile skorer guard pozisyonunda kadrosunu genişletme hamlesine gitti.