İspanyol ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Reyes'in 2016-2017 sezonu sonuna kadar eflatun-beyazlı formayı giymeye devam edeceği duyuruldu.

İspanya 1. Basketbol Ligi'nde geride bıraktığımız sezonun En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Reyes de takımıyla nikah tazelemekten son derece memnun.

Reyes yaptığı açıklamada, "Çok sevdiğim ve kariyerimi sonlandırana kadar oynamak istediğim Real Madrid ile sözleşmemi uzattım. 2 yıl daha buradayım ve çok mutluyum. Üstelik, sezon başında kendime belirlediğim, tüm kupaları kazanmak için takıma yardımcı olma hedefini de tutturdum. Bakalım gelecek 2 yıl sonra fiziksel ve sportif olarak nasıl durumda olacağım. Ama her zaman söylediğim gibi ben basketbolu Real Madrid'te bırakmak istiyorum ve bunun için de gerekeni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Son 11 yıldır Real Madrid'te oynayan 35 yaşındaki basketbolcu, Real Madrid tarihinde en uzun süre forma giyen oyuncular sıralamasında Fernando Romay'dan (1976-1993) sonra 2. sırada yer alıyor.

Real Madrid bu sezon mücadele ettiği 4 kupayı da kazanarak İspanyol basketbol tarihinde bir sezonda tüm kupaları kazanan ilk kulüp olmuştu.