Son ana kadar çekişmeli geçen mücadeleyi Sırbistan 80-74 kazanmasını bildi.

1. Periyot Sonucu: 21-13

2. Periyot Sonucu: 36-31 (15-18)

3. Periyot Sonucu: 53-45 (17-14)

MAÇTAN NOTLAR

Bogdanovic yuvaya geri döndü

Fenerbahçe'de üç sezon geçirdikten sonra NBA ekiplerinden Sacramento Kings'e transfer olan Sırp oyuncu Bogdan Bogdanovic, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Ülker Sports Arena'da oynanan Türkiye-Sırbistan karşılaşmasıyla eski yuvasına geri dönmüş oldu. 

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Türkiye, Ülker Sports Arena'da Sırbistan için karşılaşıyor. Bu mücadele Sırbistan Milli Takım oyuncusu Bogdan Bogdanovic için ise ayrı bir anlam taşıyor. Geçtiğimiz sezon sonunda üç senesini geçirdiği sarı-lacivertli formaya veda ederek NBA takımlarından Sacramento Kings'e transfer olan başarılı basketbolcu, bu maçla birlikte birçok karşılaşmaya çıktığı eski yuvasına da geri dönmüş oldu. Bogdanovic, aynı zamanda maçtan önce Melih Mahmutoğlu ile de hasret giderdi.

Ülker Sports Arena kapalı gişe

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Türkiye-Sırbistan maçını izlemek için Ülker Sports Arena'ya gelen kırmızı-beyazlı taraftarlar tribünlerde boş yer bırakmadı. 

Türkiye, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Ülker Sports Arena'da Sırbistan ile karşılaşıyor. Grubun ilk iki maçında ay-yıldızlıları yalnız bırakmayan taraftarlar, Sırbistan maçında da salonu doldu. Sırbistan ataklarını ıslıklarla karşılayan Türkiye taraftarı, millilerin hücumlarında ise takımlarına büyük destek gösterdi.

Fikret Orman millileri yalnız bırakmadı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yöneticisi Candaş Tolga Işık, EuroBasket 2017 D grubu mücadelesi olan Sırbistan-Türkiye maçını yerinde takip etti. 

EuroBasket 2017 D grubu üçüncü maçında Türkiye’nin Sırbistan ile karşı karşıya geldiği mücadeleyi, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yöneticisi Candaş Tolga Işık, yakından takip etti.