Jose Sosa'dan sonra gerçek anlamda bir 10 numarayı kadrosuna dahil etmeyen ve iki senedir forvet hattını besleme konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta, yönetim bu krize çare bulmaya çalışıyor.


Devre arasında ismi gündeme gelen PSG'nin Arjantinli yıldızı Javier Pastore başta olmak üzere birçok 10 numarayı takibe alan Siyah-Beyazlı ekip  iki senedir devam eden sıkıntıya son verecek.

Anderson Talisca'nın bonservisini alır almaz satmayı planladığı için orta sahaya oyunu iki yönlü oynayan bir 10 numara arayan yönetim, Pastore için PSG ile yaz döneminde temas kuracak.

Devre arası bu oyuncuyu kiralamak isteyen fakat başarılı olamayan Siyah-Beyazlı yönetim yaz döneminde de hedefe ulaşılamaması halinde diğer adaylara yönelecek.

Sezon başında Sosa'yı geri almayı planlayan fakat Milan ile maddi konularda anlaşma sağlanamayınca yoluna 10 numarasız devam eden Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin, "İki yıldır forvet hattında sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle bu sene gol atma konusunda tam bir kısırlık var. Negredo iyi golcü ama yeteri kadar beslenmiyor. O nedenle transfer bütçesinin önemli kısmını 10 numaraya ayırmalıyız" görüşünde oldukları ifade edildi.