Beşiktaş stoper transferinde vites taktı. Geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Kenneth Omeruo'yu 1 yıllığına kiralayan yönetim gözünü bu kez transfer edilecek 2. stopere çevirdi. Yönetim Şampiyonlar Ligi'nin ağırlığını kaldıracak üst düzey bir stoper için girişimlerini sürdürürken listedeki ilk ismin Gustavo Gomez olduğu öğrenildi. Arjantin ekiplerinden Lanus forması giyen başarılı savunma oyuncusu için daha önce de birkaç kez sıcak temas kuran yönetim yıldız oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle frene basmak zorunda kalmıştı. Güneş'in hazırlıklar başlayıncaya kadar stoper transferinin bitirilmesini istemesi üzerine yönetim Gomez için yeni bir seferberlik yapmaya karar verdi.

YÖNETİM RAKAMI DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR
Beşiktaşlı yöneticilerin bu transfer için oyuncunun kulübü Lanus'la pazarlık masasına oturmak için Arjantin'e gittiği ortaya çıktı. Lanus'un Paraguaylı oyuncu için 7.5 milyon Euro talep ettiği ancak Beşiktaş yönetiminin ise bu rakamı 5 milyon Euro'ya düşürmeye çalıştığı belirtildi. Yönetim bu rakamı düşürdüğü takdirde Paraguaylı futbolcuya 5 yıllık sözleşme teklif edilmesi planlanıyor.

GÜNEŞ'İN BÜYÜK GÖZDESİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Gustavo Gomez'in transferinin gerçekleşmesini çok istediği öğrenildi. Stoper adayları arasında Paraguaylı yıldızı ilk sırada tutan tecrübeli hocanın Gustavo Gomez hakkındaki gelişmeleri yakından takip ettiği ortaya çıktı.



TAKVİM