24 yaşındaki forvet, takımda Fransızca konuşan olmadığı için sıkıntı çekti… BJK Yönetimi de Fransızcası ileriye seviyede olan ve Antalyaspor'dan ayrılan Erol Malkoç'la anlaşmak üzere.

VİNCENT Aboubakar… Mario Gomez'in gidişinin ardından büyük umutlarla kiralık olarak alınan Kamerunlu oyuncu, şu ana kadar beklenen performansı sergileyemedi. 268 dakika Siyah-Beyazlı formayı giyen Aboubakar, henüz gol sevinci yaşayamadı. Çaykur Rizespor maçında kaçırdığı üç net fırsatının ardından da eleştiri oklarının hedefi oldu. Bunun üzerine Başkan Fikret Orman ve ekibi, 24 yaşındaki oyuncunun katkı sağlaması için Teknik Direktör Şenol Güneş'le bir araya geldi. Yapılan görüşmede Aboubakar'ın dil sorunu çektiği fikrinde birleşildi. Takımda Fransızca konuşan ne oyuncu ne de hoca var. Bu yüzden de Kamerunlu oyuncu için hoca alınmasına karar verildi.

ORMAN'DAN İLK SİNYAL GELMİŞTİ!..

Başkan Fikret Orman, "Bizim takımımızdaki çocuklar İngilizce, Almanca, Portekizce ve İspanyolca lisanlarına hakim ve o şekilde iletişim kuruyorlar ama Aboubakar Fransızca konuşuyor. O yüzden biraz yalnız kalıyor. Onun o tarafını destekleyeceğiz" sözleriyle hoca sinyalini verdi. Siyah-Beyazlılar, aradığı hocayı ise Antalya'da buldu. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ayrılışının ardından Erol Malkoç da boşa çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş de çok ileri seviyede Fransızcası olan 41 yaşındaki antrenöre onay verdi. Yapılan görüşmelerin ardından da büyük oranda anlaşma sağlandı.

AFRİKA KITASINDA DA GÖREV YAPTI

Güney Kore, Suudi Arabistan, Fas gibi ülkelerde çalışan Erol Malkoç, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da göreve başlamıştı. Şenol Güneş'in ekibine dahil olacak olan 41 yaşındaki antrenör, Vincent Aboubakar'la yakında ilgilenecek. Malkoç, Güneş'in istediklerini harfiyen Kamerunlu forvete anlatacak. Bu sayede 24 yaşındaki oyuncunun performansının yukarıya çıkarılacak.

Akşamspor