Beşiktaş'ın Porto'dan kiraladığı Vincent Aboubakar, transferi ile ilgili önemli bir ayrıntı açıkladı ve önümüzdeki dört sezon boyunca siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi.

Beşiktaş, borsaya Aboubakar'ı 2.5 milyon euro kiralama bedeli ve 10 milyon euro satın alma opsiyonu ile kiraladığını açıklamıştı.

Aboubakar, Fanatik gazetesine yaptığı açıklamada "Beşiktaş’la dört yılık bir anlaşmam var. Zaten bunu imza töreninde Başkan Fikret Orman da açıkladı. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum." dedi.

Quaresma ile transfer sürecinde her hangi bir görüşmesinin olmadığını söyleyen golcü futbolcu, "Quaresma ile transferim sürecinde görüşmedik. Ama onunla Porto'da beraber oynadık ve çok iyi anlaşıyoruz. O ve diğer arkadaşlarımla çok iyi bir uyum yakalayacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Mario Gomez ile kıyaslanmaması gerektiğini söyleyen Aboubakar "geldiğim günden beri bu kıyaslama yapılıyor. Ama burada Gomez, ben veya bir başkasının başarısı önemli değil. Sadece Beşiktaş'ın başarılı olması önemli." şeklinde konuştu.