Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerde ciddi teklifler almasına rağmen zorluk çıkarmayan genç forvetin, “Beşiktaş’ın, Vodafone Arena’daki maçlarını seyrettim. İnanılmaz bir atmosfer, harika bir taraftar var. O statta oynamayı çok istiyorum. Mario Gomez gibi Beşiktaş’la şampiyonluk yaşamayı arzuluyorum. Beşiktaş sezon sonunda bonservisimi almak isterse kesinlikle bu takımda kalırım. İlk senemde başarılı olursam neden ayrılayım” diye konuştuğu aktarıldı.

Beşiktaş’ın başında Şenol Güneş gibi çok değerli bir teknik adamın bulunduğunu dile getiren Aboubakar, Porto’dan eski takım arkadaşı Ricardo Quaresma ile yeniden buluşacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu da ifade etti.

Kamerunlu golcünün, “Beşiktaş’ın oyun yapısının bana uygun olduğunu düşünüyorum. Hücum futbolunu seven bir oyuncuyum. Eski takım arkadaşım Quaresma’dan çok iyi şeyler duydum. Onunla aynı takımda yeniden oynayacağım için çok mutluyum. Quaresma dışında Beşiktaş’ta çok yetenekli oyuncular var. Bundan sonra onlarla birlikte yeni başarılar elde etmek için çalışacağız. Şampiyonlar Ligi’nde de çok iyi işler yapacağız” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Beşiktaş’ın 10 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Vincent Aboubakar bugün sağlık kontrolünden geçecek.

Kamerunlu oyuncunun hafta başında Vodafone Arena’da düzenlenecek törenle medya önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Formayı giydi Arena’yı gezdi

Vincent Aboubakar, Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldıktan sonra soluğu çok merak ettiği Vodafone Arena’da aldı. Kulüp yetkilileri tarafından stada götürülen Kamerunlu golcü, siyah-beyazlı formayı giyerek poz verdi. Stada hayran kalan Aboubakar’ın bu düşüncelerini yetkililerle paylaştığı ifade edildi. 24 yaşındaki futbolcunun statla ilgili bilgiler aldığı da öğrenildi.
İlişkili Haber