Bjk TV'ye konuşan Aboubakar, Afrika Uluslar Kupası Şampiyonluğunu ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

- En önemlisi Beşiktaş! -

 Afrika Uluslar Kupası'nı kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Kamerunlu golcü, "Şampiyonluk çok özel bir andı. Her futbolcunun yaşamak istediği bir andı. Beni çok mutlu etti. Bizi destekleyen insanları ve ailelerimizi çok mutlu etti. Orada hep birlikte bunun mutluluğunu yaşadık ama ısrarla şunu söylemek istiyorum. Burada en önemlisi Beşiktaş. Benim için en önemlisi burada şampiyonluklar kazanmak, burada kupalar kaldırmak. Tabii bunun verdiği moral ve özgüven benim için çok önemli. Umarım bunun katkısını hep birlikte yaşayacağız." şeklinde konuştu.

- Benim için çok değerliler! -

Taraftarlara da teşekkür eden Vincent Aboubakar, "Taraftarlarımıza hem turnuva boyunca bana verdikleri destek, hemde turnuvadan döndükten sonra beni burada karşılama biçimleri, bana gösterdikleri sıcaklık beni gerçekten derinden ve yürekten etkiledi. Onların hepsi benim için çok değerli. Destekleri için onlara minnettarım.” ifadelerini kullandı.