Sezon öncesinde de 34 yaşındaki sol bek için nabız yoklayan Kobeli yetkililerin oyuncunun menajeriyle ön görüşme yaptığı ortaya çıktı. Menajerin; Japon kulübüne, "Resmi teklifle gelin. Beşiktaş o zaman masaya oturmayı kabul edebilir" dediği öğrenildi. Siyahbeyazlılar ise sık sık sakatlanması ve sezon sonu serbest kalacak olması nedeniyle Adriano'nun transferine sıcak bakıyor. Tarafların devre arasında pazarlık için bir araya gelmesi bekleniyor.


Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren Adriano, Barcelona'dan 600 bin Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti. Brezilyalı yıldızın bu sezonki kazancı ise 1 milyon 850 bin Euro.

İSKENDER GÜNEN'DEN YORUM

Beşiktaş'ın Caner'den başka sol tarafta oynatacak oyuncusu yok. Adriano'nun ayrılması bu bölgede sorun yaratacaktır diye düşünüyorum. Çünkü Avrupa Kupası'nın da devam etmesi durumunda oluşacak maç trafiği bir problem yaratabilir. Sakatlıklar ve cezaları da işin içine kattığımızda eksiklikler yaşanacağı için önemli sorunlar ortaya çıkacaktır. Ayrıca Adriano, sol bekin dışında zaman zaman orta alanda da kullanılıyor.

Kaynak: Sabah