Beşiktaş'ın başarılı sol kanat oyuncusu Adriano Correia, Napoli maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte katıldığı toplantıda ilk sözü alan Adriano, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Napoli'ye karşı alacakları galibiyetle önlerinin açılacağını söyledi.

Adriano, “Yarınki maç çok zor olacak. Kaliteli oyuncular kaybettik. Yarın hocamızın şans vereceği oyunculara büyük sorumluluk düşüyor. Sahada olanların yüzde yüzünü göstermesi gerekiyor. Onları motive etmek için yokluklarını aratmamaya çalışacağız. Napoli maçında hedefimiz 3 puan. Eğer galibiyetle ayrılırsak gruptaki durumumuz biraz daha şekillenecek. Önümüz açılacak." şeklinde konuştu.

İtalya deplasmanında attığı gole vurgu yapılmasına değinen Brezilyalı oyuncu, "Uzun zamandan sonra ön tarafta oynadım. Ön tarafta oynamak gol yollarını açıyor. Napoli de buraya 3 puan için gelecek. İstekli olacaklar. Yarın elimizden geleni yapacağız. Yakından tanıdığımız bir takım. Taraftarlarımızın da desteğiyle galip ayrılmak istiyoruz." dedi.

Son iki haftada yaşadıkları üzücü sakatlıklarla ilgili de konuşan Adriano, "Caner’in sakatlığı takım için büyük bir yokluk. Birbirimize alışmıştık. Hem ofansif hem defansif olarak iyi gidiyorduk. Geride kalan maçlarda Tosic de bende Caner’in yokluğunu aratmamak için var gücümüzle çalışacağız.” sözlerini sarf etti.