bEİNSPORTS  ekranlarında Güler Akgün'ün konuğu Beşiktaş'ın yıldızı Alex Teixeira oldu.

ALEX TEİXEİRA'NIN AÇIKLAMALARI;

"Başkanımız, beni buraya getirmek için çok çaba harcadı, teşekkür ederim. Taraftarımız da çok istedi, çok katkı sağladı. Onlara da teşekkür ederim. Beni harika karşıladılar."

"Beşiktaş serüvenime iyi başladım, gol attım, takıma katkı yapıyordum ama kariyerimde hiç yaşamadığım şekilde arka arkaya sakatlıklar yaşadım. En zor zamanlarda takımın yanında olamadım. Bu beni çok üzdü. Şu an çok iyiyim, hiçbir sıkıntım yok." 

LİVERPOOL'UN KAPISINDAN DÖNDÜ!

 "Liverpool'a gitmek istiyordum ama Shakhtar çok yüksek rakamlar istedi. Liverpool o paralara çıkamadı, Shakhtar işi yokuşa sürdü. O süreçte çok yorulmuştum. Çin fırsatı çıktı, iyi rakam teklif ettiler. Ailemi düşündüm, sonrasında kabul etmiştim."

Alex Teixeira sözlerine şöyle devam etti;

"Talisca çok iyi bir oyuncu. Çin'de ona karşı oynadım. Duran toplar, son vuruşlar, asistler... İnanılmaz bir oyuncu. Beşiktaş maçlarını da izledim, harika işler yapmış. Beşiktaş'ta beraber oynamak isterim. Bu benim verebileceğim bir karar değil. Talisca burada iyi işler yaptı ama ben daha iyilerini yapmak istiyorum. Herkesin kendi hikayesi vardır. Çok beğendiğim bir oyuncu."

"Sergen Yalçın büyük bir hoca, büyük bir futbolcu. Ona çok saygı duyuyorum. Sakatlığımdan dolayı onun döneminde iyi işler yapamadım. Sergen Hoca'ya kariyerinde başarılar dilerim. İnsanlar konuşuyor ama bunlar yalan. Sergen Hoca ile aram çok iyiydi"

"İlk maçımda taraftarı görünce inanamadım. Tüylerim diken diken oldu. Beni karşıladıkları ilk maçı ölene kadar unutmayacağım. Brezilya'da bile böyle bir taraftar topluluğu yok. Bana hissettirdiklerini hayatım boyunca unutmayacağım.Hedefim her zaman şampiyon olmak. Kağıt üzerinde en çok hak eden, en kaliteli takımız. Ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. En üst seviye neresi olacak göreceğiz." 

KAYNAK: bEİNSPORTS