Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

- Büyük bir avantaj yakaladık! -

Daha fazla süre almak istediğini belirten Alvaro Negredo, "Takım olarak rotasyona gittik. İkinci maç için avantaj kovalıyorduk ve bugün büyük bir avantaj yakaladık. Kazanmamız gereken ve oynamayan isimler için önemli bir karşılaşmaydı. Her gün daha sıkı çalışıp daha iyiye gidip daha fazla süre almayı hedefliyorum" dedi.

- Taraftarımızla birlikte daha güçlüyüz! -

Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Negredo, "Galatasaray karşılaşması çok zor ve çok önemli bir maç. Evimizde oynayacak olmamız bizim için çok büyük avantaj. Taraftarımız bize çok şey katıyor. Onlarla birlikte her zaman daha güçlüyüz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar alıyoruz, bunları lige daha yansıtamadık. Ligde de belli biz çizgi yakalayıp bu şekilde devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

- Bu tarz farklar kaleciler için çok zor! -

Maç sonunda Emrullah Şalk'ı teselli etmesi konusuna da değinen Alvaro Negredo, "Tabii ki bu tarz farklar kaleciler için çok zor. Orada fazla konuşamadık ve içeriye girmek istedi. Ben de başını kaldırıp daha iyi maçlar için devam edip konsantre olmasını söyledim." ifadelerini kullandı.