Atiba Hutchinson, karşılaşmanın yapılacağı Selanik kentindeki Toumba Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Turu geçme hedefiyle çalıştıklarını belirten tecrübeli futbolcu, "İki haftalık hazırlık sürecimiz oldu. Ana odağımız turu geçmekti. İyi hazırlandık. Kondisyonumuz üst seviyede. Her şeyin güzel olması için elimizden geleni yapacağız. Maçı heyecanla bekliyoruz. Maça ve turu geçmeye hazırız. Bu turu geçtiğimiz takdirde iki tur daha kalıyor. Amacımız gruplara kalmak." 

Yunanistan'a seyahatlerinde herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade eden Hutchinson, "Burada iyi karşılandık, iyi ağırlandık. Bize iyi bir misafirperverlik gösterildi. Havalimanında salgın protokolleri nedeniyle bekleme süremiz oldu. Bu da normal ve beklediğimiz bir şeydi. Misafirperverlikleri için herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Atiba Hutchinson, sezonu kısa süre önce açtıkları hatırlatılarak bu durumun yarınki müsabakada soruna neden olup olmayacağıyla ilgili soruyu, "Çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. İdmanlara başlamak için çok uzun bir süre beklemedik. İki haftadır idman yapıyoruz. Sezon bittikten kısa bir süre sonra antrenmanlara başladığımız için kondisyon olarak düşmedik. Kendimizi iyi hissediyoruz. Bu maça iyi hazırlandık ve yarın buradan gerekli sonucu alacağız." diye yanıtladı.

(Goal)