Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının lideri Beşiktaş, Antalya Belek'te ikinci yarının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Atiba’nın açıklamaları şu şekilde; 

“Ligin ilk yarısını çok iyi geçirdik. İyi bir devamlılık gösterdik. Özellikle deplasman maçlarında çok iyiydik. Ama henüz sadece ilk yarıyı geride bıraktık. Daha kazanılması gereken çok maç var. Yapılması gereken çok iş var.

Çok iyi maçlar oynadık. Ligin ilk yarısında genel olarak iyi bir performans sergiledik. Şimdi yeni bir başlangıç yapacağız. İyi bir kadro derinliğimiz var. Tolgay ve Veli'de takıma döndü... Her mevkiide oynayabilecek 2-3 oyuncumuz var. Sezonun geri kalan kısmında bu durum oldukça avantajımıza olacak.

"Takım halinde iyiyiz"

Bir taraftan ben artık olgunluk dönemlerimdeyim. Kendi rolümü daha iyi tanımlayabiliyorum. Orta saha ve hücum arasında iyi bir denge bulabiliyorum. Ama biz takım halinde iyiyiz. Biz takım halinde iyi olduğumuz için bireysel olarak öne çıkabiliyorum.

Bir takımda her pozisyonda rekabetin olabilmesi çok önemlidir. Böylece oyuncular istim üzerinde olurlar ve bu da takımı olumlu etkiler. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sezonun geri kalan kısmında da bu böyle olacak. Saha içinde her şeyimi ortaya koyacağım.

"Beşiktaş'ta çok mutluyum"

Ben sezon başında Beşiktaş’ta kaldığım için çok mutluyum. Kişisel olarak kendimi iyi hissediyorum. Takımımız da günden güne daha iyiye gidiyor. Burada olmaktan ötürü mutluyum.

Şampiyonluk için şansımız yüksek. Bu devamlılığı koruyabilirsek şampiyon olabiliriz. Çok zor maçlar oynayacağız. Derbi maçlarında deplasmanda olacağız. Geçen sene sezon sonunda düşüşler yaşadık. Bu sene daha dikkatli olmalıyız. Her maça aynı konsantrasyonla, her maça aynı tavırla çıkmalıyız.

Oğuzhan Özyakup bu sezon harika bir performans gösteriyor. Oyuncu olarak gelişimi sürekli yukarıya doğru gidiyor. Artık daha olgun ve daha deneyimli. Umuyorum ki bu performansını ligin ikinci yarısında da sergileyecek. Oğuhan bizim için çok önemli bir oyuncu. “