Süper Lig’in 13.haftasında Ankaragücü’nü 4-1 yenerek moral bulan Beşiktaş’ta Babel krizi devam ediyor… Sözleşmesi sezon sona erecek olan ve zam isteyen Hollandalı sosyal medyada taraftarlarla girdiği atışmalara bir yenisini daha ekledi.

Daha önce twitter hesabından kendisine ‘Yazık’ diyen takipçisine ‘Yazık yok, sadece sus’ yanıtını veren Babel bu kez de instagram’da beklenmeyen bir çıkış yaptı.

Bir Beşiktaş taraftarının ‘Kasımpaşa’da yeniden 200 bin Euro’ya oynamak ister misin’ sorusuna Babel, “Annenle yeniden buluşmamı ister misin?” şeklinde beklenmeyen bir cevap verdi.

Babel’in bu şok cevabı siyah beyazlı taraftarlar tarafından  tepkiyle karşılanıldı. Yıldız oyuncu tepkiler sonrası verdiği cevabı yorumlardan sildi ve özür dileyerek instagram hesabını kapattı.

Beşiktaş Babel için resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı… Siyah beyazlı kulüp ”Konuyla ilgili Babel’in savunması istenmiştir. Oyuncumuzun savunması alındıktan sonra disiplin talimatlarımızın gerektirdiği cezanın kendisine verileceğini kamuoyunun bilgilerine sunarız” ifadelerini kullandı.