Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Chelsea'den kiralık olarak renklerine bağladığı forvet oyuncusu Michy Batshuayi, Siyah Beyazlı takımdaki günleri, hedefleri ve UEFA Şampiyonlar Ligi şansları için açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Belçikalı golcu, Devler Ligi'nde gruplarda aldıkları 2 yenilgiye rağmen tur şanslarının sürdüğünü söyledi.

Batshuayi şu ifadeleri kullandı;

"Ajax maçından dolayı üzgünüm. Özellikle atamadığım golden ötürü. O gol olmalıydı, iyi bir başlangıç olabilirdi bizim için. Elimizde olan oyuncularla elimizden geleni yaptık. Ben hala takıma güveniyorum, hocamız da bize güveniyor. Hala şansımız olduğunu düşünüyorum. Milli ara sonrasında çok çalışarak arkadaşlarımızın da dönmesiyle tüm maçları galibiyetle tamamlamak istiyoruz"

Siyah Beyazlı takıma transfer süreci hakkında da konuşan 27 yaşındaki oyuncunun açıklamaları şu şekilde;

''Menajerim aradı. Kevin N'Koudou'nun da burada olması benim için bir fırsattı. Bilmem gereken her şeyi anlattılar bana. Benim de kariyerimde ihtiyacım olan Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamaktı. Transfer sürecinde çok mesaj aldım, etrafımdaki herkes çok fazla mesaj aldı. O sevgi benim için büyüleyiciydi. Karar verirken çok da fazla düşünmedim. Burada çok sevgi gördüm. Aile ortamı var, herkes mutlu. Ben bu tarz bir sevgiyi, ilgi ve alakayı çok yerde görmedim.''

''Şu an düşündüğüm tek şey önümüzdeki maç. Galip gelip, milli ara öncesi moral bulmak istiyoruz.Tamamen hedefe odaklanmış durumdayım. Geleceğimle ilgili sezon sonunda konuşuruz. Ben iyiyim, takımımız da iyi. Sağlık ekibimiz bizimle ilgileniyor. Hepimiz iyi hissediyoruz.''

''Oyuncaklarımı buraya getirmedim. Buradaki tek oyuncağım futbol topu. Boş zamanlarımda Call of Duty oynuyorum.''

Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın'a ayrı bir parantez açan Batshuayi şu ifadelerle açıklamalarını tamamladı;

"Hocanın kalitesi, topa ilk dokunuşu harika gerçekten. Çok büyük bir futbolcu olduğu izlediğim videolarda belliydi. Sergen Yalçın'ı çok seviyorum, çok büyük bir karakter. Benden beklentisi var ve bu hoşuma gidiyor"

Kaynak: Fotomaç