Beşiktaş’ta büyük kaleci operasyonu başladı. Gündeminde çok sayıda alternatif bulunduran Siyah- Beyazlılar’ın sürpriz bir atakla, Sırbistan Milli Takımı’nın 2 kalecisini birden İstanbul’a getirip, görüştüğü ortaya çıktı.

O isimlerden biri Maccabi Haifa forması giyen Stojkovic. 66 kez ülke takımının formasını da giyen 32 yaşındaki deneyimli file bekçisinin sözleşmesi ise sezon sonunda bitiyor, kendi kulübü de yeni mukavele öneriyor. İstanbul’da görüşülen diğer kaleci ise Rajkovic.

32 yaşındaki Sırp kaleci Vladimir Stojkovic, 2014-15 sezonundan itibaren İsrail'in Maccabi Haifa takımında forma giyiyor. 2014-15 sezonunda 35 maçta forma giyen deneyimli kaleci bu maçlarda toplam 36 gol yedi. 

20 yaşındaki genç Sırp kaleci Predrag Rajkovic, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında forma giyiyor. Rajkovic 2012-13 yılından itibaren 57 karşılaşmada forma giyerken bu maçlarda toplam 58 gol yedi.

Bu 2 eldiven arasında son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek; deneyimi ya da gelecek yatırımını seçecek. Seçecek diyoruz çünkü statü gereği bir takım 2 yabancı kaleciyi birden 18 kişilik kadrosunda tutamıyor. 



Medyahaber