Takvim'in haberine göre; Torino Başkanı Urbano Cairo, Beşiktaş'ın bu oyuncuyla ilgilendiğini duyurdu. İtalyan basını da Ljajic için Beşiktaş'ın kiralık teklif yaptığını yazarak, "Beşiktaş 10 milyon satın alma opsiyonu belirlemek istiyor" dedi..

İtalyan kulübünün kiralama teklifine sıcak baktığı ancak satın alma opsiyonunun 15 milyon Euro olmasını istediği de vurgulandı. Bu arada Beşiktaş'ın 26 yaşındaki futbolcu için teklifte bulunduğu ve gelecek cevaba göre hareket edeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor..

Adem Ljajic'in menajeri Mirsad Türkcan; "Beşiktaş Kulübü'nden yarın haber bekliyoruz. Ljajic ile ilgilenen Beşiktaş dışında 3 kulüp daha var. Adem şu an Torino oyuncusu. Haber gelirse memnuniyetle oturur, konuşuruz. Diğer takımlarla olan görüşmelere Avrupa'daki ortaklarım bakıyor. Ne olacağına bakacağız, yarın her şey netleşir." açıklamalarında bulundu.  (haber1903)





ADEM LJAJIC KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine Partizan altyapısında başlayan Ljajic, 19 yaşındayken Fiorentina'ya transfer oldu. Floransa ekibinde gösterdiği başarılı performans ile 10,8 milyon Euro karşılığında AS Roma'ya geçiş yapan Sırp futbolcu, 2015/16 sezonunu Inter'de kiralık geçirdikten sonra kulübüne döner dönmez 8,1 milyon Euro karşılığında Torino'ya satıldı. Geçtiğimiz sezon Torino forması ile 28 maça çıkan Ljajic, 6 gol 13 asist katkısında bulundu..