Teknik heyetin raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, ilk aşamada 4 transfer gerçekleştirmeyi düşünüyor. Bu 4 transferin 3'ü savunma hattına yapılacak. Bir sağ bek, bir sol bek, bir de stoper transferi için çalışmalara başlayan yönetim, orta sahaya da takviye yapmak istiyor. Şu anda 4 futbolcuyu kapsayan bu planlama, sezon sonu takımdan ayrılan oyuncular olması durumunda yeniden düzenlenecek.

Devre arasında Arjantin'in San Lorenzo takımına kiralanan Pedro Franco ve Almanya Bundesliga'dan Hannover 96 ekibine kiralık olarak verilen Alxander Miloseviç ile yolların ayrılması sürpriz olmayacak. İki futbolcu için de gelen teklifler değerlendirilecek. Ocak ayında Spartak Moskova'dan bonservisi alınan daha sonra 6 aylığına Rayo Vallecano'ya kiralanan Aras Özbiliz ise kadroya dahil edilecek. Milosevic'in Hannover 96'ya kiralanmasına karşılık sezon sonuna kadar kiralan Marcelo'nun 1.2 milyon Euro olan bonservisini ödenerek, Brezilyalı futbolcu 3 yıllığına kadroya katılacak.


GOMEZ EK SÜRE İSTEDİ

Sezon sonu sözleşmeleri tamamlanan Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile yeniden anlaşmaya varıldı. İki futbolcu ile de 3'er yıllık yeni mukavele imzalanacak. Sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş ile görüşmeler sürüyor.
Gelecek sezon için durumu en merak edilen futbolcu ise Mario Gomez. Alman futbolcu 30 Nisan'da yönetime gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağını açıklayacaktı. Ancak vereceği karar için 2 haftalık ek süre isteyen Gomez, 15 Mayıs'da oynanacak Osmanlı Spor maçı sonrası son sözünü söyleyecek.