Dünya Kupası'nda Hırvatistan forması giyen Beşiktaşlı başarılı stoper oyuncusu Domagoj Vida için İngiliz ekiplerinin ilgisi artıyor. Geçtiğimiz günlerde Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande'nin siyah-beyazlı takımda forma giyen Portekizli süperstar Ricardo Quaresma' için Beşiktaş'a 12 milyon euro'luk bir teklif iddia edilmişti. Bu seferki teklif ise Domagoj Vida'ya. Teklifin değeri 15 milyon euro.

Başına Cenkt Tosun'un da yer aldığı Everton, West Ham United ve İngiltere Premier Lig'e tekrardan yükselen Fulham'ın çektiği 5 İngiliz kulübünün Beşiktaş'a teklifte bulunduğu, yönetiminde bunları değerlendirmeye aldığı bildirildi. 

Açık arttırmaya dönen pazarlıklarda önerilen miktar 13 milyon euro + 2 milyon euro bonusa yükseldi. Maaş bütçesini yüzde 35 düşürmek ve yeni oyunculara yer açmak isteyen Beşiktaş, yine de transferi ağırdan alıyor. 

Özellikle Fikret Orman'ın yakın çevresine "Bu rakam daha da artabilir. Dünya Kupası'nın sonuna bekleyelim" dediği belirtiliyor. Vida, Hırvastistan'ın Dünya Kupası'nda Nijerya ile oynadığı ilk maçta çok başarılı bir futbol sergilemişti.

Kaynak - Amk Spor