Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmayı hedefleyen Beşiktaş'ın bu sezonki en flaş transferlerinden biri kuşkusuz ki Manchester City'nin dünyaca ünlü yıldızı Kolarov olacağa benziyor. Sırp sol bekle ilgili uzun süredir çalışma içerisinde olan Kartal'ın bu transferdeki en büyük yardımcısı ise sürpriz bir isim oldu: Dusko Tosic.

Özellikle sezonun son bölümündeki performansıyla şampiyonlukta çok önemli rol oynayan başarılı futbolcu, Kolarov ilk gündeme geldiği günden bu yana adeta bir menacer gibi çalıştı! City'nin yeni hocası Guardiola'nın takımda düşünmediğini belirtmesinin ardından birçok Avrupa kulübünün peşine düştüğü Kolarov'un aklında Türkiye opsiyonu hiç yoktu.

3.5 milyon Euro'ya bitiyor

Ancak Tosic yakın dostu Kolarov'la defalarca görüşüp bu transferdeki fikrini değiştirdiği öğrenildi. Sık sık kulübün yapısından, yeni stattan ve taraftarın coşkusundan bahseden Tosic'in oyuncunun alacağı yıllık ücrette bile indirim yapmasını sağladığı belirtildi. Fanatik'in haberine göre, Kolarov'u her konuda ikna eden, City ile ise 3.5 milyon Euro üzerinde el sıkışan Beşiktaş Yönetimi artık bu transferin bitmesini bekliyor.