Spor Toto Süper Lig 'in 15. haftasında Beşiktaş , Pazartesi günü Galatasaray 'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi siyah-beyazlı takıma Ersan Adem Gülüm 'den iyi haber gelirken, tecrübeli futbolcu sakatlığından tamamen kurtulup geçen hafta pazartesi günü çim sahada çalışmalara başlamıştı.

Ersan'ın sakatlığının tamamen geçmesine rağmen futbolcunun Galatasaray maçında sahadaki yerini alıp almayacağı ise Teknik Direktör Şenol Güneş'in tercihi olacak. Zira sakat futbolcularını yüzde yüze gelmeden riske etmek istemediğini her defasında dile getiren deneyimli çalıştırıcının son haftalarda savunmada yaşanan zafiyeti göz önüne alıp, tercihini Ersan'dan yana yapabileceği de gelen haberler arasında.

Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Adem Gülüm'ün çekilen MR'ı sonucu, sol uyluk arka adalesinde (biceps) Tip 3B yırtık tespit edildiği bilgisi verilmişti. Arnavutluk ekibiyle oynanan karşılaşmanın 33. dakikasında sakatlanarak oyundan alınan tecrübeli stoperin yerine ise Dusko Tosic tandemde görev almıştı. O günden beri Beşiktaş'ın evinde Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildiği, Kayserispor'u ise deplasmanda siyah-beyazlıların 2-1'lik skorla mağlup ettiği lig karşılaşmalarında takımını yalnız bırakan milli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde de perşembe günü oynanan ve Sporting Lisbon'un Beşiktaş'ı 3-1 yendiği karşılaşmada da siyah-beyazlı formayı giyememişti.

Sakatlığı sebebiyle 3 maç kaçıran Ersan Adem Gülüm'ün, Teknik Direktör Şenol Güneş'e de Galatasaray maçında oynamak istediğini söylediği gelen haberler arasında. Deneyimli teknik adamın Galatasaray maçında stoperde Rhodolfo'nun yanında kimi oynatacağı ise siyah-beyazlı takımın pazar günü yapacağı antrenmandan sonra netleşecek.