Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalarına hız kazandırdı.

Yerli ve gurbetçi futbolcuların yanı sıra yabancı listesini de oluşturan Siyah Beyazlı kulüp, tüm isimleri yakından takip ediyor.

Beşiktaş'ın Belçika'da Leuven forması giyen Thomas Henry için ısrarcı olduğu, yaz döneminde yeniden kulübünün kapısını çalacağı iddia edildi. Daha önce devre arası 26 yaşındaki golcünün kulübüne 1.5 yıl kiralama ve 3 milyon Euro satın alma opsiyonlu teklif yapılmış ancak olumsuz yanıt alındığı da belirtilmişti.

Bu sezon takımıyla çıktığı 30 resmi maçta 20 gol 6 asistlik performans sergileyen Fransız santrforu listeden çıkarmayan Siyah Beyazlı ekibin oyuncuyu izlemeye devam ettiği de çıkan haberler arasında.

Sabah'ta yer alan habere göre; yaz döneminde Cyle Larin'i yüksek bonservis bedeliyle Avrupa'ya göndermeyi planlayan Beşiktaş, Henry'nin performansını bu şekilde sürdürmesi halinde mutlak olarak bir kez daha Belçika kulübüyle masaya oturacak.

THOMAS HENRY KİMDİR?

Thomas Henry, futbol kariyerine Fransız ekibi Beauvais'te başladı. Sırasıyla Frejus-St.Raph, Nantes, Chambly, Tubize ve Leuven formaları giydi.

Belçika ekibi Leuven'e 17 Ocak 2019'da imza atan 26 yaşındaki oyuncu, toplam 72 maça çıkarken 41 gol, 11 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç