Fotospor’da yer alan habere göre; ikisinin de sözleşmesinde şampiyonluk için ekstra prim bulunduğu, Aboubakar’ın avukatı ve menajeriyle yapılan görüşmelerin 500 bin Euro’luk şampiyonluk priminin kalan 250 bin Euro’sunun iptal edilmesi için olduğu ortaya çıktı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Aynı şekilde Talisca’nın menajerine de Ocak ayında yapılan zammın şampiyonluk primine mahsuben ödendiği bilgisi verildi. Bu prime mahsuben zam yapıldığı notunun düşüldüğü belgeler gösterildi. Talisca’nın menajeri ise avukatlarının Talisca’yı kandırdığını ve böyle bir belgeye oyuncusunun imza atmasının söz konusu olmadığını iddia etti.

1 TEMMUZDAN SONRA İHTARNAME YAĞABİLİR

Beşiktaş’ta sıkıntılı bir süreç başladı… Hali hazırda Mayıs ve Haziran maaşlarını tahsil edemeyen pek çok oyuncu 1 Temmuz itibariyle kulübe ihtarname çekme hakkına sahip olacak. Bazı yabancı oyuncuların dışında hemen hiçbir oyuncuya ödeme yapılmadığı bildirildi. Orman, Slovakya kampı bitene kadar ödemeleri tamamlama sözü verdi. 1 Temmuz’da Dusko Tosic’in transferinden doğan 5 milyon Euro’luk rakam kasaya girecek.