UEFA Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Süper Lig ekibi Beşiktaş sağ kanat için yeni bir ismi gündemine aldığı iddia edildi.

Peru ve Brezilya basını Siyah Beyazlı kulübün Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında forma giyen 29 yaşındaki Andre Carrillo için girişimlere başladığını öne sürdü.

Takvim'de yer alan habere göre; Al Hilal ile şampiyonluk yaşayan Carrillo'nun da Suudi kulübünden ayrılmak istediği belirtilirken, Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan Perulu yıldızın 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan Goal Dergisi'nin Brezilya muhabiri Raisa Simplicio Carrillo'nun takımın sevilen yıldızlarından biri olduğunu, Beşiktaş'ın transferde zorlanacağını ifade etti.

Peru'nun El Futbolero gazetesi de, Brezilya basınının aksine Andre Carrillo transferinin an meselesi olduğunu yazdı. Haberin detaylarında ise Carrillo'nun bu transfer için çok istekli olduğu belirtildi.

2019'da Benfica'dan 9.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Al-Hilal'e transfer olan 29 yaşındaki yıldız oyuncunun takımı ile olan sözleşmesi 2023'te sona eriyor.

Carrillo Al-Hilal formasıyla ligde 26 maça çıkarken 7 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç