Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, ara transfer döneminin sessiz takımlarından olsa da, Eskişehirspor'dan Bilal Ceylan ve Everton'dan golcü futbolcu Cenk Tosun'u renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirmişti.

Siyah Beyazlı takım bununla beraber sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isterken, bir yandan da transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer sezonunun bitmesine rağmen Beşiktaş, yapacağı yeni takviyeler için Türkiye'den ve dünyadan genç yetenekleri izliyor.

Öte yandan Beşiktaş, gündemine sürpriz bir ismi aldığı iddia edildi. Çıkan haberlere göre; Siyah Beyazlı kulüp, sezon sonunda o ismi kadrosuna bonservissiz katmanın peşinde.

Beşiktaş, şu anda Ukrayna ekibi Vorskla Poltava'da forma giyen 22 yaşındaki Pape-Alioune Ndiaye'yi transfer etmek istediği öne sürülüyor.

Fransız ekibi Valenciennes altyapısından yetişen oyuncu, sezon sonu serbest kalıyor. Transfer sezonunun son günlerinde Braga ve West Ham kendisiyle ilgilendi ancak resmi teklif yapmadı.

Beşiktaş, oyuncuyu ciddi anlamda izliyor ve istiyor. Geçtiğimiz Pazar günü, Antalya'da bir hazırlık maçı oynandı ve Beşiktaşlı scoutlar oyuncuyu özel olarak izledi. Bununla beraber Ndiaye, tam not aldı.

Ayrıca Pape-Alioune Ndiaye'ye Fenerbahçe'nin de ilgisinin bulunduğu çıkan haberler arasında yer alıyor.

Sarı Lacivertli kulübün henüz oyuncu için resmi bir girşimde bulunmadığı ifade ediliyor.

.PAPE-ALIOUNE NDIAYE KİMDİR?

4 Şubat 1998'de dünyaya gelen Pape-Alioune Ndiaye'nin Fransız ve Senegal pasaportları bulunuyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri şu anda 700 bin euro..

Kariyerine FC Valenciennes U19'da başlayan Pape-Alioune Ndiaye, daha sonra Bologna U19, Bari U19, Lorca Deportiva ve Vorskla Poltava'da forma giydi.

Ndiaye, bu sezon toplamda 12 maça çıkarken 1 asist üretti.

.

Kaynak: Fotomaç